NU VET JAG.

Smartis jag känner mej. Temat är fixat. Alla vet ju att jag älskar att rita, right?
Och det är just det jag ska skriva om! Då kanske det blir ganska mycket bilder och inte så mycket text. Det blir många mobilinlägg på de saker som jag har ritat, målat eller what ever.
Men så gör vi iallafall. Skönt!
 
Kramisar :*
Oj, det där lät lamt.

smart

hittade denna lista på http://claraslife.devote.se . Bra tips till mej och andra. Tror jag ska skaffa mej ett tema..? Men jag är ju så jävla tråkig när det gäller sånt, jag har inget intresse känner jag.
 

TIPS TILL DIG SOM SKA BÖRJA BLOGGA (ELLER HAR BLOGGAT I FYRA ÅR OCH ÄNDÅ INTE FÅR NÅGRA LÄSARE)

 

  1. SKAFFA ETT TEMA.
    Detta är nog det lättaste av allt. Välj vad du vill blogga om. För er som inte kan tänka själva kan detta vara kläder, bilar, humor, blommor, inredning, myrsamlingar, batterier, hur man hackar sig in på Google's databas etcetera etcetera.

    Du får blogga om exakt vad som helst (dock kanske inte om hur man hackar sig in på Google's databas om du inte vill ha hela Amerikanska polisstyrkan efter dig) men blogga inte om mode för att det är fint och alla gillar att läsa om det. Ska du blogga om mode ska det vara för att JAG FUCKING ÄLSKAR MODE OCH JAG VILL VISA VÄRLDEN HUR JÄVLA MYCKET SNYGGT MAN KAN GÖRA MED KLÄDER!!!! Get it? Brinn för ditt ämne.
     
     
  2. VAR UNIK.
    Alla har sett en dagens outfit. Alla vet vad en frågestund är. Och innerst inne hatar alla det. (Jo, det gör ni. Jag vet att ni gör det. Jag har alltid rätt.) Ska du lyckas med din blogg måste du komma på något nytt. Var unik! Stick ut bland mängden i bloggosfären! Bjud på dig själv! Bjud på andra på deras bekostnad! Bjud på tårta! Bjud på vad fan du vill, men bjud inte på något som andra redan bjudit på. Folk blir mätta snabbt.
     
     
  3. SKRIV BRA.
    Den här punkten är uppdelad i flera sektioner:
    3a. Lär dig svenska. Ingen orkar läsa tusen förkortningar och dubbelt så många smileys i ett och samma inlägg. Om allt är rättstavat, grammatiskt korrekt och är lätt att läsa har du lyckats.
     
    3b. Skriv bara om sådant som du själva skulle vilja läsa. Till exempel:
    "Idag åkte jag och Pelle och Nisse och Linda till stan, jag köpte en tröja och Linda köpte sina skor som hon såg förra veckan. Hahahaha "nöff nöff" eller vad säger du Linda? ;) haha, sen drog vi hem till Pelle och åt middag och sen åkte jag hem och såg på film med Frida."
     
    Skulle du vilja läsa en blogg där varje inlägg ser ut såhär? Nej, det vill du inte. Såhär ska du alltså inte skriva. Nej, förlåt, såhär ska du ALDRIG skriva.
    För det första: Vilka är Pelle, Nisse, Linda och Frida?!
    För det andra: Vilka skor? Vilken tröja? Visa oss! Vi vill se!
    För det tredje: Internskämt, skämt som bara du och din kompis förstår, är tabu i bloggvärlden. Vill du ha många läsare ska du skämta med dem, inte med din kompis som kanske inte ens kommer läsa.
     
     
  4. HA TÅLAMOD.
    Ledsen om jag spräcker din lilla bloggbubbla, men du kommer inte få 100 dagliga läsare över natten. Inte heller över en vecka, och antagligen inte heller över en månad (om du inte är en rejäl hejare på att blogga, vill säga. I så fall vill jag att du kontaktar mig och berättar din hemlighet)(red. anm: vlogga om Apotekarnes julmust and you sure will get 1000 läsare över natten).
    Men frukta icke! Om du är aktiv i andras bloggar, skriver så ofta du hinner och samtidigt har något vettigt att säga (!) samt aldrig aldrig aldrig någonsin spammar reklam för din egen blogg i kommentarsfältet hos andra, då kommer din läsarkrets långsamt växa sig större.


hallooj

Dagen idag spenderades med Linn. Vi pysslade typ hela dagen och gjorde spargrisar ^^ Haha.
Kul var det iallafall. Har ingenting att skriva om, lkgajvamv.
 
Hejdå :*
 
Hittade en bildpå en sköldpadda sen mobackes. Haha!
 
Kraaaaam

suck

blir lite trött ibland faktiskt. På människor som bara skriver komentarer för att bara skriva någonting elakt. Den här komentaren fick jag tidigare idag: Haha, alltså åkte ni seriöst till Stockholm en dag bara för att handla?! Haha, så jävla typiskt fjortisar... Ni kommer bli nåt stort, riktiiigt stora fjortisar :D
Varför ens skriva. Blir irriterad och lite ledsen. När folk tydligen ser mej så här. Men det är inget att ta åt sej.
Därför är det aå skönt att skriva av mej här på bloggen.
 
I'm the best so fuck the rest.
Försöker att leva efter detta motto ett tag nu.
 
 

Dagen

Vi åkte klockan åtta imorse med Marikas pappa och hans jobbakompis.
Vi var tvungen att åka så tidigt eftersom att marikas pappa skulle på möte i Stockholm. När vi väl var framme släppte Björn (Marikas pappa) av oss vid Bromma Blocks. Där sprang vi runt som yra höns och inte hittade någonstans. Jag tror att köpcentret var större än hela Segersta. Kanske.
Vi vänjde oss såklart efter ett tag, å då hittade vi som värsta proffsen.. Och där gick vi runt i ungefär tre timmar, tror jag iallafall.
Jag köpte två tröjor på lindex. En orange långärmad och en vit stickad långärmad. Jag lägger kanske ut bilder senare på mina fynd ;).
När vi skulle hem var både jag och Marika uttröttade. ^^
Sen kom jag hem, åt mat och sen hamnade jag här! Så går det.
 
Puss

påväg hem

sitter i bilen, käkar morötter och är påväh hem från stockholm efter en awsome dag i bromma blocks med Marika. Jag berättar mer om dagen ikväll när jag har tid.
Kram!

Hellu

tänkte passa på att blogga nu när pappa har fixat lilldatan.
 
Igår var jag med Marika, Matilda, Linn och Kim. Vi var hemma hos Marika och myyste! Det var riktigt kul. Vi gjorde einstein hår på Matilda, krusade varandras hår och bara hade roligt.
Fast sedan var jag ju tvungen att åka hem, så jag, Kim och Linn begav oss hemmåt vid typ halv tio.
 
Men nu ska jag sluta skriva och äta frukost, fatta hungrig tjej här!
Mat.
 
Hejdååå
 
Kolla vilken gammal bild jag hittade.
 

28 oktober

Sitter hemma och bara njuter av sommarlovet. Igår bloggade jag inte något, det var en stressig dag.
Först kom Patrik Annika och Farmor och firade Molly som fyller år idag (grattis till henne).
Sen åkte jag, mamma, Molly och Soe till elgiganten. Och senare på kvällen var jag med Kim.

Var ute å gick med denna lilla vilding nyss.


men det blev lite kallt och läskigt när Soe skulle starta sin bil.

Äntligen!

Har längtat hela veckan och ikväll kommer storasyster å Soe hem!
 
 
(tyckte att jag hittade en vacker bild på Soe btw) ^^

sjukhus

the doktor is seg.





dagen

skoldagen var väl som vanligt i guess. Fast jag fick typ cp damp på slöjden. På mina byxor. fick sprätta en maaaassa!

Sen efter skolan åkte jag, Marika och Linn till min mormors å morfars hus å bubblade ^^ (de är i spanien på golfresa) Det var fett mysigt. Så sprang vi ut å rullade oss i snön och sen bastade vi :) Jag knäppte dock inga bilder, för min telefon är störd som vanligt, men snart kommer den nya! :D

Nu ska jag faktiskt sova tror jah, puss :*



Älskar dej

:*



dagens skoldag



teater uknow.

snäll katt jag har som hjälper mej med läxan..








mer irriterad tjej får man leta efter

Blir så trött, så sjukt jävla trött!
På mobbare. Människor som faktiskt trivs med att göra andra olyckiga och ledsna. Det är så jävla sjukt! Ni fattar ju inte hur ledsna folk verkligen blir! Och det spelar ingen roll om ni tar det som skoj, vissa människor tar det som kränkning. De mår dåligt och kanske tillochmed skär sej eller någon sånt.
De som blir utsatta för eran mobbning har inte gjort er någonting. De är bara allmänt snälla och gulliga människor som bara tar emot skiten ni ger dem.
En hälsning till er som blir mobbade. Håll ut.
 
Hoppas att alla mobbare där ute inser skadan det gör och bara lägger ner totalt, kanske blir lite mobbade själv.
Åh.
 
 

har inte bloggat nå idag

sitter framför datan nu i vardagsrummet.
Dagen har väl varit bra, det hände inget speciellt. Vi hade kerstin idag eftersom att Li va hemma med hennes barn som var sjuk.
Jag gick även på juniorerna, vi gjorde några askar typ.
 
Duktig jag är på att skriva känner jah.. ;)

cupcake bakning

vi är ju begåvade jag å Linn.










d



Fredagen

fredagen blev riktigt mysig, vi hade klassens halvtimme som vanligt i skolan. Vi körrde en liten tävling och det blev riktigt mysigt!




tack Sanna, Caroline och Albin för fikat föresten!

fixing my hair

HÅRINPACKNING.



Dag 25 – Min favorithögtid

Min favorithögtid är lätt julen! 
Man kan ju inte göra någonting annat än att älska julen. Det är det bästa som finns, doften av julgran i hela huset, tända ljus och advents ljusstakar! 
Och julklappar å allt. Äääääälska juuulen!
 
 
För att inte ens nämna knäcken och sångerna ^^

Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.

Mitt favorit program är nog Awkward. Det är ett program som går på MTV och det är det går på söndagar någon tid. Idag alltså. Klockan sju tror jag..? Men jag vet inte.
Jag gillar det för att det är typ roligt, antar jag. 
 
 
Detta är en bild från google, och från nya sesongen.
 
 

Dag 23 – En låt som får mig att gråta.

En låt som får mej att gråta, jag tror inte att det finns någon låt som får mej att gråta. Bara typ videos.
Eller ja, denhär Concrete Angel är väl rätt så sorglig antar jag.
Ehm, har inget att skriva..?
 

Sääämst uppdatering.

Hej! 
Det har varit en helg full med skoj.
Igår sov jag och Marika hos Lisa å Claras mamma. På dagen åkte mina föräldrar och hjälpte Soes föräldrar att flytta. För er som inte vet det är Soe min systers pojkvän. Så jag var hos farmor till halv tre ungefär, då skjutsade hon mej till Lisa och Clara.
När jag kom dit var inte Marika där, hon skulle komma senare. När Marika kom så kollade vi på "Fred The Movie". På kvällen satt vi vid datan och åt marshmallows, nutella, också spelade vi lite monopol också. Men det gick ju som det gick.. 
Sen så gjorde vi väl inte så mycket mer. Det var riktigt roligt å mysigt, även fast jag fick lite ont i magen på natten typ. 
Och idag kom mamma och pappa och hämtade oss vid typ halv ett. Också när vi kom hem hade mamma och pappa tagit med sej burmes mat från Soes föräldrar som jag och Marika åt till lunch.
 
Nu eftersom att jag har missat "listan" i två dagar nu, så kör vi dom nu.
 
//En hyperaktiv tjej

Mysig dag

Det blev en mysig dag idag!
När vi slutade efter skolan drog jag hem och bara slappade.
Viid typ halv fyra kom Agnes hit till segersta, häärligt!
Vi bytte bara om typ så drog vi upp till stallet och jag red Karamell. Det var roligt och det gick bra, men efter typ ett litet tag ringde Agnes pappa och hon skulle hem. Så då fick jag rida alldeles själv! Jag red inte så långt, för det började bli mörkt, och jag hade inga reflexer. Plus att hon var jätte envis och ville bara vända hela tiden.
När jag var klar i stallet kom Marika hem så jag stannade och hjälpte Marika mocka å fixa stallet. Sedan fick jag cykla hem i spöregnet och det becksvarta mörkret.. Det var lääääääskigt. Men det är lungt, jag dog bara lite den här gången faktiskt.
Och sen hamnade jag såklart här! Och ikväll har jag bestämt mej att jag ska lägga mej i tid! För jag blir jämt så himla trött på dagarna, för jag sover så dåligt. Men ikväll ska jag lägga mej vid nio!
 
 
Kääärlek. <3
 
// en trött Ellen
 
 

Dqg 22 - min reaktion när jag ser mej själv i spegeln.



Asså, min reaktion är väl inte speciellt märkvärdig. Jag flinar inte speciellt mycket, jag ser dock inte arg ut heller.
Jag bara kollar om jag ser bra ut antar jag ;).

Puss :*

Blir matt.

Nu kommer det ni har väntat på, nu är bägaren överfull. 
 
Jag blir så förbannat trött på alla falska människor här i världen. Folk som säger att de själva blir mobbade, att det är så synd om dem. När de i själva verket själva går runt och mobbar alla. Folk som de känner som ett hot, som kanske inte lyder deras mista lilla vink, fryser de ut totalt. De blir behandlade anorlunda, som ren skit om jag ska vara ärlig. 
Jag fattar bara inte hur dum i huvet folk kan vara. Ursäkta, men vilka håller inte med mej då? Det är ju ganska sjukt ändå, jag menar har de inte fått någon uppfostran alls? För det verkar inte så. Jag blir bara så lack. Såååååå lack.
Bläää. 
Och om några nu vill skriva några taskiga komentarer, dom publiceras inte så att ni vet. Detta är vad jag tycker, och om ni nu har något emot det, skit i att läsa. 
 
// En smått irriterad Ellen

Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan

 
 
Denhär bilden på mej är knäppt av nådon annan, ska jag vara ärlig vet jag inte vem, men någon iallafall. Tror jag.. 
Haha. 
Men ni, snart är vi klara med hela listan! Det är bara nååågra kvar nu. 
 
Puss :*
 

Dag 20 – Min favorit film.

 
Jag kom inte på någon sånhär wow film, men jag gillar verkligen denna. Jag har sett den ett antal gånger, typ tre, fyra gånger kanske. Och den är likförbannat lika sorglig varenda gång. Haha, men jag är ju en liten snyftare också jag ;).
Det var längesen jag såg den nu, men jag kommer ihåg lite iallafall. Det handlar om någon tjej som är tillsammans med en Irländsk kille som dör, så hon blir typ jätte deperimerad, och mer än så tänker jag inte avslöja :).
 
Nu ska jag försöka äta.. Jag skaffade ju tandställning idag, glömde säga det. Inte räls, utan någon sort som sitter uppe i gomen och med typ metallringar runt tänderna längst in. Jag känner mej faktiskt lite som en robot. 
Nu börjar jag bli riktigt hungrig här. 
 
Hejdå ;*

är det så?

tycker ni att min blogg är tråkig? Jag skriver ju inte speciellt personliga grejjer direkt, men det är bara för att jag troligen får skit för det sen. Men jag ska väl försöka skriva lite mer personligt antar jag..? :)
Sitter å kollar på ung och bortskämd med Linn och Marika.
Hörs sen! Kram




Dag 19 - en bild på vad jag köpte senast



Detta köpte jag senast! Skor. (tror jag..?)
Orkar inte skriva så långt nuu. Cp mobil..

Kram

Dag 18 - vad jag åt idag



detta åt jag idag med Marika, Linn, Lisa och Clara. Det är mjöl.
Som ni såg tidigare på filmen.

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Hej!
Jag kunde ju inte göra "listan" igår, jag och mina föräldrar var hos Såpa och Petro hela kvällen. 
Men iaf. 
 
En person jag vill byta liv med.. 
Jag skulle vilja byta liv med min syster, fast bara för en dag. Jag vill se hur det är att bo själv, att ha pojkvän osv, att ha skilda föräldrar och lite annat. Plus att jag vill fylla år när man är "stor", för då får man mycket mindre presenter, och jag vill se om man bryr sej.
Och jag vill också se hur det känns och hur svårt det är i skolan.
 
Kram :*

MJÖL TIMEEEE


okey, lets go




Dagen

Dagen blev såhär:
 
Vi hade vikarie i skolan idag, Tobias hette han. 
Det var väl i stort sätt en vanlig dag. Fast jag, Linn och Marika hade klasskul idag. Vi körde typ nån hinderbana och man fick springa runt och leta efter chokladbollar. Å kul va det, plus att vi fick sluta tio minuter senare ^^. 
Efter skolan så åkte jag och mamma in till Bollnäs för jag skulle ju till tandläkaren. Vi trodde att jag skulle sätta in tandställningen, men jag satte in gummisnoddar istället. Men på tisdag ska jag sätta in den. 
Efter att vi hade varit hos tandläkaren så åkte vi och köpte gympa skor, vi köpte en mascara, vantar och mat. Vi kollade även på lite andra saker, kläder osv. 
 
Sedan blev det raka vägen hem och gosa med min sjukt busiga och underbara lilla kissekatte beeeeeeeeeeeeeeebis :*
 

Dag 16 – Innehållet i min väska

Nu är det så här att jag har ju ingen väska. Eller jo, idrotts väska då ;).
Och i den ligger det strumpor, en kofta, ett linne, en deo, en handduk och ett par shorts!
Eh, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. 
 
Puss :*
 
All Ellen style.

Mornin`

sitter å käkar frukost nu och ska snart gå till skolan. Jag pallar inte va i skolaaan. Mrn idag är det fredag, sedan är det helg! :D
Men typ vid tre ska jag in till Bollnäs till tandläkaren och sätta in tandställning! D: Vill intee.. Men jag måste väl.

Puss :*

Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Asså ja, det är ju en massa typ personliga saker som jag ångrar, men jag vill ju inte skriva det här inte.
Men någonting jag ångrar är att jag inte hade min telefon på ett säkrare ställe en kväll. Kolla,
det var såhär: 
Jag och Marika satt på en brygga en kväll. Jag hade en röd sonyericsson mobil. Marika skulle åka hem och det skulle jag med. Jag hade min favorit hoodie på mej och jag reste mej upp. Det jag märkte var att mobilen inte låg i fickan, utan den låg utanför fickan. Så när jag reser mej upp så åker mobilen ner i vattnet. Jippie..
Det ångrar jag! 
 
Puss :*

Dag 14 - en bild på mej för ett år sedan

 
Jag tror att detta är för ett år sedan. Jag är inte säker men som sagt så vet jag inte.
 
Puss.

ny design

Om du inte kan se den tryck F5

.

Ligger i klassrummet under jackan medans resten av klassen sitter och kollar på någon dålig engelska film. Och nu bloggar jag mest bara för att jag inte har något att göra, jag har fett tråk.
Men nu är snart filmen slut,

Puss



gammal bild. Lösfransar jao.

Skolan

Sitter utanför skolan nu, i skogen typ ^^
jag berättar om min dag och skolan senare, hinner inte nu. Men vi hööörs! :*




Haha ojojoj..

Jag hade blivigt lite trött på min design som jag hade. Den var inte så bra. Så jag tänkte, detta fixar väl jag..? Jag behöver ingen hjälp, jag byter design själv. Men lite hjälp behöver jag kanske, så jag kollar på en video på youtube. Jag gjorde exakt som videon visade, fixade och grejjor.
Men seeen när jag kollade hur den såg ut, så var den helt dampig. 
Haha, allting fuckade ur totalt. Så jag raderade allt, och tog en standard design. Det blev lättast så.
Så ni får helt enkelt stå ut med denna design ett litet tag iallafall. ;)
 
Puss :*

Dag 13 – Mitt drömbröllop.

Ojjojoj..
Mitt drömbrölopp. 
Det ska väl vara lite anorlunda och speciellt. Det ska inte var något klassiskt. Jag vet inte riktigt hur jag villl att det ska se ut faktiskt. 
 
 
Något i den här stilen kanske.. ;)

kass uppdatering

det har bara blivigt ett inlägg de senaste dagarna, och jag vet inte riktigt varför.
Jag har inte riktigt så mycket att skriva om.
Men nu måste jag gå och mocka kattlådan!

Dag 12 - en bild på ett ställe jag vart på



Jag hittade lixom ingen bra bild, så det fick helt enkelt bli denna.
Såå, det är alltså en bild på mitt klassrum, där jag har vart ett antal gånger.

Godnatt

Godnatt



Ligger i sängen nu och kollar på när Vilda springer runt i sängen och jagar sin egen svans. Intelligent katt jag har känner jag..

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

 
Någonting jag oroar mej för är att Vilda inte är helt frisk. Inte för att vi har märkt att hon mår dåligt på något sätt, men ändå lixom.
För vi vet inte, för hon har inte fått några sprutor, och vi vet inte om hon är avmaskad. 
Men det märker vi väl tror jag.
 
Pussochkramskumbanan :*

välkommen hem

Vilda.


Inte världens bästa bild precis, men hon är inte direkt ett fan av att sitta stilla..


Im so exited




Nu blire t kilafors och kolla på kattungar!

Önska mej lycka till!

det blev en tur till mobackes för mej och mamma

vi köpte blommor till farmor som fyller år idag, grattis till henne!
Men jag knäppte iallafall lite kort på fiskarna och sköldpaddorna. Jag träffade även på Sanna där ^^














Dag 10 - en bild på mej idag och vad jag hade på mej.

ja, detta var jag tidigare idag, och detta hade jag på mej.




Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

Hej förlåt, jag glömde ju "listan" igår. 
Så vi tar den nu. Plus dagens.
 
 
Jag och mina bästa vänner 

Ellen goes high heels










Dagen

Dagen spenderades med Linn och Marika i bollnäs, awsome! Vi köpte presenter till Caroline som har fyllt år, vad vi köpte avslöjar jag inte. ^^ Bilder kommer ofc.
Sen kvällen blev hemma hos Linn med Marika, Kim och Linn såklart. Mycket skratt och kul. :D

Just nu sitter jag hemma hos Ville (mina föräldrar är här).
Måste gå nu för jag ska spela fifa!

Klubban som jag köpte idag.

time for school

stavas det så..? school scool shool..




vi bakade cupcakes igår

före:


efter:


detta är bara dom som jag gjorde.
Men nu måste jag gå t skolan snart. Hejdå!

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

En dålig vana jag har är att jag biter på naglarna.
Jag gör det nästan jämt, jag har typ slutat lite ungefär, jag biter inte så långt så att nageln blir jätte kort. Men jag biter fortfarande.
Jag har alltid velat haft långa naglar, men jag biter ju så det går inte ;)
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Jag menar vad finns det mer att skriva om nagelbitande lixom? 
 
Har ni någon dålig vana ni inte önskade att ni hade? 
 
 

kompisaar

är med Marika och Linn nu. Vi försöker komma fram till vart vi ska baka någon stans, men vi gör inga framsteg direkt..
Skolan idag var faktiskt ganska kul. Förutom att jag fick ont i magen på idrotten. Det gick över. (vi va i kilafors).
När vi kom hem till kära segersta igen så var Li sjuk. Så vi fick ha Kerstin! Och de sista två timmarna fick vi ha bild! :D
Hon bjöd även på kanelbullar eftersom det är kanelbullens dag idag :D.
Fun day today.

Kram



Tjockiiis <3

Dagen

Dagen idag spenderadees med Marika. 
Direkt efter skolan drog vi hem till Marika och åt MAAT, haha. Nudlar som ni såg i det tidigare inlägget. 
När vi hade ätit satte vi oss vid datan.. ^^  Haha.
Sen drog vi hem till mej och åt våfflor, yummyy. 
Men sen skulle Marika till tandläkare, jag skulle med. Men jag kände redan när Björn (Marikas pappa) kom och hämtade oss att jag mådde lite illa. När vi kom till Norrbyn var vi tvugna att stanna. 
Mamma fick komma och hämta mej och det kändes nästan som att jag skulle spy, blää. Jag hatar att må illa, det värsta som finns ju! 
Nu mår jag bättre, men jag har fortfarande lite ont i magen. Hoppas att det går över snart.
 
Hejdå.
 
 
Haha, jag bara diggar bilden. ^^

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Woow, om jag fick en miljon..
Om jag fick en miljon skulle jag först köpa en iphone 5 tror jag, jag skulle nog dra utomlands till något riktigt varmt och mysigt land med min familj och mina vänner. 
Också skulle jag åka till Holland och hälsa på min bror och Maui, även deras barn Henry.
Jag skulle nog donera till typ cancersjuka barn. Också skulle jag köpa ett akvarium typ, så skulle jag köpa en eller två, kanske tre sköldpaddor och ha dom i akvarumet. Så skulle jag köpa kattleksaker och sånt hära katthus typ som mina älsklingar kan få. ^^
Och sist men inte minst, så skulle jag köpa jäääääääätte mycket kläder och skor! Riiktigt mycket, en nu garderob, två kanske! 
Sen om det blir något över så sätter jag in det på mitt konto så jag kan ha mycket pengar och köpa en fin lägenhet eller ett fint hus när jag blir vuxen. 
Nu har jag säkert glömt något, men whatever.
 
 
 
PS. jag skulle ju köpa häst också! 
 
Hejdååå :*

noodles

hos Marika


Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Jaaa ni. 
Typ av killar jag faller för.. 
Magrutor. Nej jag skojja bara, men jag vet inte.
En snäll (icke coolspelande) kille kanske. Fast fortfarande lite tuff såklart. Och han får inte vara blyg. Ganska trygg och snygg kanske. I dont know. 
Och bara så att ni vet så är dethär typ det pinsammaste som finns enligt mej. ^^
 
 
Som denna snygging typ :*
 

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

 
Denna skönhet, men snart är den min.. >:D
Tummen upp för jultidningar madafackaaahs. 

Hej

Vet inte vad jag ska skriva, så jag hittade några sånna här istället.
 
 
(Google bilder allihopa) 
 
Kram :*

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!